Clubul Sportiv de Arte Martiale OLIMPIC a luat fiinta in anul 2006 in Bucuresti, in urma necesitatii existentei unui cadru oficial pentru studierea, practicarea si promovarea stilului de karate traditional Goju Ryu Okinawa.

Pe acest site puteti descoperi ce este Karate-ul si in mod particular ce este Goju Ryu si care sunt radacinile sale. Totodata veti putea afla modalitatile de a deveni practicant de karate.
Va invitam si va asteptam sa ne vizitati la antrenamente  la una din salile de noastre.

 


Stagiu European 2013

Stagiu European 2013   Stagiul European 2013, al 28-lea astfel de eveniment se va desfasura in Italia in insula Sicilia, provincia Catania in perioada 22-26 Iulie 2013.

   Catania este un loc extraordinar pentru o vacanta in familie fiind situat într-o poziție unica: în inima Marii Mediteranene, cu un climat temperat, bogat in atractii naturale, culturale și de baie.

   Există puține locuri în lume unde puteți schia uitandu-va la mare, trecand intr-o zi de la o excursie în munți pe cel mai mare vulcan activ din Europa la relaxare si buna dispozitie pe coasta marii.

   Provincia Catania are o istorie unica, cultura și peisajul ei fiind modelate de-a lungul secolelor de lava Vulcanului Etna, oferind posibilitati multiple de a te bucura pe deplin de ședere în timpul și după un eveniment vizitand Vulcanul Etna, Rivierea Ciclopilor si Barocul Sicilian.

 Clubul Sportiv de Arte Martiale Olimpic va invita sa participati la acest mare eveniment al familiei IOGKF.
Pentru mai multe detalii contactati-ne:
Victor Popa
Tel:0723.493.916
 email-ul: academikarate@yahoo.com

Catania si Vulcanul Etna

Share/Bookmark


Share/Bookmark

Inscriere

Stiri

Seminar Slovacia 2013

Scoala altfel

Newsletter-ul Federatiei InternationaleNewsletter-ul IOGKF.com

   ORGANIZATII INTERNATIONALE

Federatia Internationala de Karate-do Goju Ryu OkinawaSite-ul Federatiei Internationale Okinawa Goju Ryu Karate-Do

Asociatia Franceza de Karate-do Goju Ryu OkinawaSite-ul Asociatiei Franceze de Karate-do Goju Ryu Okinawa

Clubul de karate Goju Ryu Okinawa VarnaKarate Varna