Clubul Sportiv de Arte Martiale OLIMPIC a luat fiinta in anul 2006 in Bucuresti, in urma necesitatii existentei unui cadru oficial pentru studierea, practicarea si promovarea stilului de karate traditional Goju Ryu Okinawa.

Pe acest site puteti descoperi ce este Karate-ul si in mod particular ce este Goju Ryu si care sunt radacinile sale. Totodata veti putea afla modalitatile de a deveni practicant de karate.
Va invitam si va asteptam sa ne vizitati la antrenamente  la una din salile de noastre.

 


Clubul Elevilor de la Scoala Nr.135

Compuneri

Pistol Andreea

Ma numesc Pistol Andreea si de 4 ani practic stilul de karate Goju Ryu Okinawa.

In decursul acestor ani am trecut prin multe momente memorabile.

Imi aduc aminte si acum cat de emotionata eram la primul examen,gradul KYU 10,din data de 19.12.2006 si prima mea competitie din data de 02.06.2007,la care am luat locul 2.

Am avut parte de bucuria de a obtine locul 1,ca de exemplu in data de 07.06.2008 sau 07.02.2009,dar am avut parte si de momente in care mi-a fost greu sa obtin locul 3.

Mi-au placut stagiile la care am participat. Am castigat experienta si sper ca voi mai participa la astfel de activitati pe viitor.As putea sa dau exemplu stagiul cu senseiul Shihan Bernard Cousin,care s-a desfasurat in Bucuresti in data de 15-16 martie 2008 sau cel mai recent stagiu,cu senseiul Tetsuji Nakamura din data de 6-7 martie 2010.

In cantonamente am avut parte de alt concurs,"Sportul Izvor de Sanatate",la care toti ne-am straduit sa obtinem un punctaj cat mai mare. Pe langa aceste activitati legate de artele martiale, Senseiul nostru ne duce vara la strand si iarna la patinoar.

 

In data de 2 mai 2010 am avut parte de primul Festival de Arte Martiale in Aer Liber, o activitate noua pentru toti. Am tras cu arcul pentru prima data si nu credeam ca voi avea vreodata  aceasta ocazie.

Aici am invatat multe lucruri noi si mi-am facut multi prieteni.

Acest sport te ajuta sa te dezvolti atat fizic,cat si psihic.

 

Share/Bookmark


Share/Bookmark

Inscriere

Stiri

Seminar Slovacia 2013

Scoala altfel

Newsletter-ul Federatiei InternationaleNewsletter-ul IOGKF.com

   ORGANIZATII INTERNATIONALE

Federatia Internationala de Karate-do Goju Ryu OkinawaSite-ul Federatiei Internationale Okinawa Goju Ryu Karate-Do

Asociatia Franceza de Karate-do Goju Ryu OkinawaSite-ul Asociatiei Franceze de Karate-do Goju Ryu Okinawa

Clubul de karate Goju Ryu Okinawa VarnaKarate Varna