Clubul Sportiv de Arte Martiale OLIMPIC a luat fiinta in anul 2006 in Bucuresti, in urma necesitatii existentei unui cadru oficial pentru studierea, practicarea si promovarea stilului de karate traditional Goju Ryu Okinawa.

Pe acest site puteti descoperi ce este Karate-ul si in mod particular ce este Goju Ryu si care sunt radacinile sale. Totodata veti putea afla modalitatile de a deveni practicant de karate.
Va invitam si va asteptam sa ne vizitati la antrenamente  la una din salile de noastre.

 


Si in 2013 Asociatia C.S.A.M. OLIMPIC se implica in proiecte educationale

gojuryu.ro

   Asociatia C.S.A.M. Olimpic in parteneriat cu Gradinita Nr.38, sector 3, implementeaza proiectul educational "1,2,3,4 probe-ATENTIE START!" , proiect aprobat de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (I.S.M.B.) si inclus in calendarul de activitati 2013.

  " Proiectul educaţional îsi propune realizarea unui parteneriat real şi activ între grădiniţă, familie şi Asociaţia "CSAM Olimpic",între copii,părinţi şi antrenori sportivi,prin implicarea şi atragerea copiilor,părinţilor,cadrelor didactice în activităţi de mişcare şi activităţi sportive .
   Se vor organiza activităţi comune gradiniţă, şcoală, antrenori în incinta grădiniţei ,în curte sau în Parc sub formă de concursuri recreative şi jocuri sportive, se vor premia copiii merituoşi, se va incuraja implicarea părinţilor si se vor evidentia cadrele didactice active. "

   Pentru mai multe informatii vizitati site-ul www.gojuryu.ro sau contactati-ne la adresa de email: academikarate@yahoo.com

 

Share/Bookmark


Share/Bookmark

Inscriere

Stiri

Seminar Slovacia 2013

Scoala altfel

Newsletter-ul Federatiei InternationaleNewsletter-ul IOGKF.com

   ORGANIZATII INTERNATIONALE

Federatia Internationala de Karate-do Goju Ryu OkinawaSite-ul Federatiei Internationale Okinawa Goju Ryu Karate-Do

Asociatia Franceza de Karate-do Goju Ryu OkinawaSite-ul Asociatiei Franceze de Karate-do Goju Ryu Okinawa

Clubul de karate Goju Ryu Okinawa VarnaKarate Varna