Clubul Sportiv de Arte Martiale OLIMPIC a luat fiinta in anul 2006 in Bucuresti, in urma necesitatii existentei unui cadru oficial pentru studierea, practicarea si promovarea stilului de karate traditional Goju Ryu Okinawa.

Pe acest site puteti descoperi ce este Karate-ul si in mod particular ce este Goju Ryu si care sunt radacinile sale. Totodata veti putea afla modalitatile de a deveni practicant de karate.
Va invitam si va asteptam sa ne vizitati la antrenamente  la una din salile de noastre.

 


Catalin are nevoie de 70 mii de euro ca sa-si salveze mana

Ori unde mergea la munte, Catalin era nedespartit de chitara sa"Cătălin, copilul nostru, în vârstă de 17 ani, are cancer osos la umărul stâng şi prezintă, conform investigaţiilor imagistice, posibile metastaze pulmonare. De câteva zile a început un tratament chimioterapic în cadrul secţiei de oncopediatrie a Institutului Oncologic Bucureşti. În acest moment, noi suntem în căutarea unei locaţii adecvate efectuării operaţiei, intervenţie care trebuie să aibă loc imediat după terminarea tratamentului chimioterapic (în săptămâna a 30-a acestui an). Din păcate, în România, tehnica medicală existentă nu permite o operaţie conservatoare de membru cu garanţia îndepărtării integrale a ţesuturilor afectate. Din acest motiv, singura varianta este să mergem într-o ţară europeană. Suma pe care trebuie să o strângem se ridică la 70.000 de euro. Cătălin este un copil cu activitate şcolară deosebită, fiind bursier, elev în clasa a X-a, la Colegiului Naţional Matei Basarab, este pasionat de sport (11 ani de arte marţiale) şi de muzică (el cântă la chitară electrică şi acustică în formaţia colegiului).
    Orice sprijin, de orice natură, menit să îi faciliteze fiului nostru o operaţie salvatoare, este mai mult decât bine- venit! Cu speranţă şi credinţă, mulţumim tuturor celor în posibilitate să ne ajute!" Daniela Niţă, Bucureşti

Conturile, deschise la BCR- Sucursala Izvor,
pe numele Niţă Daniela:
Cont RON : RO75RNCB0081070354180001
Cont Euro: RO48RNCB0081070354180002

 

Fotografiatul este una din pasiunile lui Catalin

 

Share/Bookmark


Share/Bookmark

Inscriere

Stiri

Seminar Slovacia 2013

Scoala altfel

Newsletter-ul Federatiei InternationaleNewsletter-ul IOGKF.com

   ORGANIZATII INTERNATIONALE

Federatia Internationala de Karate-do Goju Ryu OkinawaSite-ul Federatiei Internationale Okinawa Goju Ryu Karate-Do

Asociatia Franceza de Karate-do Goju Ryu OkinawaSite-ul Asociatiei Franceze de Karate-do Goju Ryu Okinawa

Clubul de karate Goju Ryu Okinawa VarnaKarate Varna