Clubul Sportiv de Arte Martiale OLIMPIC a luat fiinta in anul 2006 in Bucuresti, in urma necesitatii existentei unui cadru oficial pentru studierea, practicarea si promovarea stilului de karate traditional Goju Ryu Okinawa.

Pe acest site puteti descoperi ce este Karate-ul si in mod particular ce este Goju Ryu si care sunt radacinile sale. Totodata veti putea afla modalitatile de a deveni practicant de karate.
Va invitam si va asteptam sa ne vizitati la antrenamente  la una din salile de noastre.

 


Primul Club

Instructor Stoican Marian

  In cadrul proiectului de dezvoltare si raspandire al karate-ului in Romania Clubul Sportiv De Arte Martiale Olimpic a facut primul pas sprijinind infiinatarea Clubului Sportiv Olimpic Triumf al carui presedinte este Dl. Stoican Marian.

  In derularea proiectului de dezvoltare a retelei nationale de karate Clubul Sportiv De Arte Martiale Olimpic sprijina toate persoanele interesate (amatori karate, fosti/actuali practicanti karate, fosti/actuali instructori de karate, profesori de educatie fizica si sport) sa participe la promovarea si raspandirea karate-ului in Romania. Sprijinul consta in consiliere tehnica si administrativa in vederea infiintarii unui club sportiv.

Pentru mai multe detalii va rugam contactati-ne!
tel: 0723.493.916 sau la email
academikarate@yahoo.com

Share/Bookmark


Share/Bookmark

Inscriere

Stiri

Seminar Slovacia 2013

Scoala altfel

Newsletter-ul Federatiei InternationaleNewsletter-ul IOGKF.com

   ORGANIZATII INTERNATIONALE

Federatia Internationala de Karate-do Goju Ryu OkinawaSite-ul Federatiei Internationale Okinawa Goju Ryu Karate-Do

Asociatia Franceza de Karate-do Goju Ryu OkinawaSite-ul Asociatiei Franceze de Karate-do Goju Ryu Okinawa

Clubul de karate Goju Ryu Okinawa VarnaKarate Varna