Clubul Sportiv de Arte Martiale OLIMPIC a luat fiinta in anul 2006 in Bucuresti, in urma necesitatii existentei unui cadru oficial pentru studierea, practicarea si promovarea stilului de karate traditional Goju Ryu Okinawa.

Pe acest site puteti descoperi ce este Karate-ul si in mod particular ce este Goju Ryu si care sunt radacinile sale. Totodata veti putea afla modalitatile de a deveni practicant de karate.
Va invitam si va asteptam sa ne vizitati la antrenamente  la una din salile de noastre.

 


Prima aparitie in televiziune

Popa Ramona Iuliana

      Prima noastra aparitie in televiziune, pe postul Prima TV in cadrul emisiuni Specialisitii  ce a avut ca Subiect Violenta si autoapararea:

"Popa Ramona Iuliana, specialist autoaparare, practicant arte martiale - Taekwondo WTF, antrenor si arbitru in cadrul Federatiei de Taekwondo WTF Romania. Este implicata in proiectul tv sport scolar promovat de Televiziunea elevilor."

 Astfel pe situl televiziuni Prima TV apare o scurta informatie despre proiectul televiziunea elevilor, respectiv canalul TV Sport Scolar.

Cu aceasta ocazie s-au purtat discutii privind prezentarea proiectului Televiziunea Elevilor in cadrul unei emisiuni viitoare pe postul Prima TV.

 

 

 

Share/Bookmark


Share/Bookmark

Inscriere

Stiri

Seminar Slovacia 2013

Scoala altfel

Newsletter-ul Federatiei InternationaleNewsletter-ul IOGKF.com

   ORGANIZATII INTERNATIONALE

Federatia Internationala de Karate-do Goju Ryu OkinawaSite-ul Federatiei Internationale Okinawa Goju Ryu Karate-Do

Asociatia Franceza de Karate-do Goju Ryu OkinawaSite-ul Asociatiei Franceze de Karate-do Goju Ryu Okinawa

Clubul de karate Goju Ryu Okinawa VarnaKarate Varna