Clubul Sportiv de Arte Martiale OLIMPIC a luat fiinta in anul 2006 in Bucuresti, in urma necesitatii existentei unui cadru oficial pentru studierea, practicarea si promovarea stilului de karate traditional Goju Ryu Okinawa.

Pe acest site puteti descoperi ce este Karate-ul si in mod particular ce este Goju Ryu si care sunt radacinile sale. Totodata veti putea afla modalitatile de a deveni practicant de karate.
Va invitam si va asteptam sa ne vizitati la antrenamente  la una din salile de noastre.

 


Masivul Piatra Mare - Prapastia Ursul, Canionul 7 scari

Prapastia Ursului     In perioada 6 - 11 aprilie 2013, s-a desfasurat cantonamentul de primavara, in localitatea Timisul de jos, judetul Brasov la Complexul turistic CASA EZIO, situata la poalele masivului Piatra Mare.

     Am putut cunoaste locuri frumoase in aceasta zona, explorand in fiecare zi noi trasee.
Am vizitat Cabana Bunloc, Canionul 7 scari, drumul namolos cu dealul stancilor, Prapastia ursului, urmand ca in ultima zi sa trecem la expeditia din zona urbana, in judetul Brasov unde am admirat colectia de arme stravechi in Muzeul de arme, am facut cunostinta cu istoria Brasovului la Muzeul de istorie, am vizitat deasemeni Turnul Alb, Turnul Negru si binecunoscuta Piata a Sfatului.
     In fiecare dupa amiaza, ne-am recreat tragand cu arcul, sarind coarda, jucand diverse jocuri cu mingea, iar in ultima zi am fost la strans de lemne in padure pentru focul de tabara care a ars falnic si frumos, drept rasplata pentru toata munca depusa.

Va invitam sa vedeti si cateva poze

Share/Bookmark


Share/Bookmark

Inscriere

Stiri

Seminar Slovacia 2013

Scoala altfel

Newsletter-ul Federatiei InternationaleNewsletter-ul IOGKF.com

   ORGANIZATII INTERNATIONALE

Federatia Internationala de Karate-do Goju Ryu OkinawaSite-ul Federatiei Internationale Okinawa Goju Ryu Karate-Do

Asociatia Franceza de Karate-do Goju Ryu OkinawaSite-ul Asociatiei Franceze de Karate-do Goju Ryu Okinawa

Clubul de karate Goju Ryu Okinawa VarnaKarate Varna