Clubul Sportiv de Arte Martiale OLIMPIC a luat fiinta in anul 2006 in Bucuresti, in urma necesitatii existentei unui cadru oficial pentru studierea, practicarea si promovarea stilului de karate traditional Goju Ryu Okinawa.

Pe acest site puteti descoperi ce este Karate-ul si in mod particular ce este Goju Ryu si care sunt radacinile sale. Totodata veti putea afla modalitatile de a deveni practicant de karate.
Va invitam si va asteptam sa ne vizitati la antrenamente  la una din salile de noastre.

 


Excursie Canionul 7 scari

Cabana Piatra Mare     Excurisa a avut loc in data de 27 aprilie 2013, in localitatea Timisul de jos, judetul Brasov, pornind din Dambul Morii de la poalele masivului Piatra Mare.

     Nu stim cat de cunoscute sunt aceste trasee: Canionul 7 Scari, Prapastia Ursului sau Cabana Piatra Mare, ce stim este ca venind din Bucuresti foarte putini din cei peste 70 de participanti, copii si parinti, au mai vizitata aceasta zona sau macar au auzit de ea.

     Cerul senin, aerul de munte, drumurile abrupte si pietroase au fost cheia spre o zi de experinte unice si revigorante. Asa cum veti vedea din poze masivul Piatra Mare ne ofera privelisti ce iti taie rasuflare si te face sa iti dai seama ce noroc avem sa umblam pe aceste meleaguri.

Multumim pe aceasta  cale tuturor participantilor.

Va invitam sa vedeti si cateva poze

Share/Bookmark


Share/Bookmark

Inscriere

Stiri

Seminar Slovacia 2013

Scoala altfel

Newsletter-ul Federatiei InternationaleNewsletter-ul IOGKF.com

   ORGANIZATII INTERNATIONALE

Federatia Internationala de Karate-do Goju Ryu OkinawaSite-ul Federatiei Internationale Okinawa Goju Ryu Karate-Do

Asociatia Franceza de Karate-do Goju Ryu OkinawaSite-ul Asociatiei Franceze de Karate-do Goju Ryu Okinawa

Clubul de karate Goju Ryu Okinawa VarnaKarate Varna