Clubul Sportiv de Arte Martiale OLIMPIC a luat fiinta in anul 2006 in Bucuresti, in urma necesitatii existentei unui cadru oficial pentru studierea, practicarea si promovarea stilului de karate traditional Goju Ryu Okinawa.

Pe acest site puteti descoperi ce este Karate-ul si in mod particular ce este Goju Ryu si care sunt radacinile sale. Totodata veti putea afla modalitatile de a deveni practicant de karate.
Va invitam si va asteptam sa ne vizitati la antrenamente  la una din salile de noastre.

 


Stagiu Euro-Asia Moldova 2012

Stagiu Euro-Asia 2012

Stagiul Euro-Asia Moldova, Chisinau

   Patru zile de antrenamente sub indrumarea marelui Maestru al Goju Ryu-lui Traditional Sensei Morio Higaonna 10 Dan si a altor 3 instructori: Sensei Ernie Molyneux 8 Dan, Anglia, Sensei Henrik Larsen 7 Dan, Danemarca, Sensei Tetsuji Nakamura 7 Dan, Canada. Acest evenimet aflat la mai putin de 500 de km de Bucuresti, a fost o oportunitate rara si un mare privilegiu pentru toti participanti, indeosebi pentru cei care au venit din partea de est a europei.
   La acest stagiu au participat practicanti din :  Moldova - tara gazda, Rusia, Ucraina, Bulgaria, Polonia, Danemarca, Franţa, Anglia, România şi chiar din Statele Unite ale Americii şi Canada.

   In prima zi ,dupa antrenament, am fost transportati nu departe de Chisinau la Cricova, locul unde s-a tinut Welcom Party, unde am ramas foarte impresionati de grandoarea "Combinatului de vinuri "Cricova", unica in lume, patrimoniu cultural al Republici Moldovei. Aflat sub pamant la o adancime de 50-80 metri detine numeroase vinuri de elita ce se odihnesc intr-un labirint de galerii subterane ce se intind pe o distanta de 80 de km, cu adevarat una din minunile lumii, un adevarat oras subteran al vinurilor.

    A doua zi, tot dupa antrenamentul de diminieata, am fost spectatori la Festivalul de Arte Martiale desfasurat la Teatrul de opera si balet "Maria Biesu" din Chisinau, unde practicanti din diferite stiluri si-au aratat maestria dupa cum veti vedea in materalul urmator: 

Acest stagiu s-a dovedit a fi unul din cele mai importante stagii din partea aceasta a lumii.

Cateva poze...

 

Share/Bookmark


Share/Bookmark

Inscriere

Stiri

Seminar Slovacia 2013

Scoala altfel

Newsletter-ul Federatiei InternationaleNewsletter-ul IOGKF.com

   ORGANIZATII INTERNATIONALE

Federatia Internationala de Karate-do Goju Ryu OkinawaSite-ul Federatiei Internationale Okinawa Goju Ryu Karate-Do

Asociatia Franceza de Karate-do Goju Ryu OkinawaSite-ul Asociatiei Franceze de Karate-do Goju Ryu Okinawa

Clubul de karate Goju Ryu Okinawa VarnaKarate Varna