Clubul Sportiv de Arte Martiale OLIMPIC a luat fiinta in anul 2006 in Bucuresti, in urma necesitatii existentei unui cadru oficial pentru studierea, practicarea si promovarea stilului de karate traditional Goju Ryu Okinawa.

Pe acest site puteti descoperi ce este Karate-ul si in mod particular ce este Goju Ryu si care sunt radacinile sale. Totodata veti putea afla modalitatile de a deveni practicant de karate.
Va invitam si va asteptam sa ne vizitati la antrenamente  la una din salile de noastre.

 


La Mare 2012

La mare 2012  S-a mai scurs inca un cantonament cu momente incredibile, 7 zile de distractie si rasete cu lacrimi ce nu se mai terminau.
  Si vara aceasta statiunea Eforie Sud, mai ales Hotelul Suceava, a rasunat de glasuri de copii nelasand statiunea sa rasufle deloc. Multi copii au avut parte de distractia vietii lor, pe langa zbenguiala de pe plaja si din apa, s-au mai bucurat si de:
- concursul "Sportul Izvor de Sanatate" pe 6 echipe, ce a avut multe probe distractive cum ar fi: sa nimereasca tinta tragand cu pompita cu apa, sariturile prin cerc in apa, inamolirea si apoi spalarea capitanilor, sfoara cu centura si aruncarea la tinta cu balonul cu apa;
- plimbarea in largul marii cu vaporasul;
- seara gogosilor, seara inghetatelor si seara Licuricilor; 
- iarasi in aceasta vara Asociatia Bucuria Copiilor, Bucuria Noastra i-au incantat pe copii cu muzica, dans si karaoke, cu teatru de papusi, cu trambulina unde copii stateau la coada cu nerabdare sa sara pe ea, pictura pe fata si pe corp si bineinteles si cu baloane.

- Excursia la Constanta unde am vizitat Planetariul, Delfinariul, Pasarile exotice, Micro delta, Parcul "Tara Piticilor", Portul Tomis si Cazinoul din Constanta.
- concursuri pe plaja cu copii din Eforie Sud, Agigea, Tuzla, Costinesti de la Clubul Sportiv Hitode Dojo si grupul de cercetasi din Belgia.
- iar in ultima zi trezirea inainte de rasaritul soarelui.

Cu bagajele pline cu nisip ne-am intors in Bucuresti cu un bagaj in plus de amintiri si experinete memorabile.

 Va invitam sa urmariti materialele video de mai jos


 

Dati click pe imagine pentru a vedea cateva poze din aceasta activitate
La Marea 2012 - Poza de grup

 

Share/Bookmark


Share/Bookmark

Inscriere

Stiri

Seminar Slovacia 2013

Scoala altfel

Newsletter-ul Federatiei InternationaleNewsletter-ul IOGKF.com

   ORGANIZATII INTERNATIONALE

Federatia Internationala de Karate-do Goju Ryu OkinawaSite-ul Federatiei Internationale Okinawa Goju Ryu Karate-Do

Asociatia Franceza de Karate-do Goju Ryu OkinawaSite-ul Asociatiei Franceze de Karate-do Goju Ryu Okinawa

Clubul de karate Goju Ryu Okinawa VarnaKarate Varna