Clubul Sportiv de Arte Martiale OLIMPIC a luat fiinta in anul 2006 in Bucuresti, in urma necesitatii existentei unui cadru oficial pentru studierea, practicarea si promovarea stilului de karate traditional Goju Ryu Okinawa.

Pe acest site puteti descoperi ce este Karate-ul si in mod particular ce este Goju Ryu si care sunt radacinile sale. Totodata veti putea afla modalitatile de a deveni practicant de karate.
Va invitam si va asteptam sa ne vizitati la antrenamente  la una din salile de noastre.

 


Cantonament Iarna 2012 - Horezu

Cantonament Iarna 2012

Cantonamentul de iarna 2012

S-a desfasurat in orasul Horezu - Capitala Ceramicii Romanesti, judetul Valcea, la Complexul Turistic Horezu**, organizat in perioada 07-12 Ianuarie 2012.

Chiar dacă zăpada a cam lipsit din programul de activitati asta nu ne-a oprit sa avem o sumedenie de momente fericite si clipe de neuitat, vizitand atractiile orasului Horezu si imprejurimile acestuia ca: Centrul de informatii cu imagini 3D, Casa de Cultura Constantin Brancoveanu, Clubul Copiilor, Atelierul Mesterului Tambrea Gheorghe, Manastirea Horezu(Hurezi), Culele Maldaresti(Duca, Greceanu), livezile uitate pe camp si nu in ultimul rand dealul alunecos din drumul spre Cheile Bistritei.

Excursia cu autocarul am inceput-o indreptandu-ne spre Ranca, in cautarea zapezii, norocul nu ne-a suras asa ca ne-am indreptat spre Pestera Muierii apoi spre Cheile Oltetului si spre Manastirea Polovragi unde am fost invitati in sala de mese si serviti cu ceai cald si prajituri de-ale casei care au fost pe deliciul copiilor.

Pe langa acestea s-au ma organizat si activitati sportive ca gimnastica de inviorare, jocuri de miscare specifice zonei si alte activitati distractive ca seara de muzica si dans, seara ideilor trasnite si in ultima seara focul de tabara.

Va invitam sa vedeti cateva fotografii din aceasta activitate

Share/Bookmark


Share/Bookmark

Inscriere

Stiri

Seminar Slovacia 2013

Scoala altfel

Newsletter-ul Federatiei InternationaleNewsletter-ul IOGKF.com

   ORGANIZATII INTERNATIONALE

Federatia Internationala de Karate-do Goju Ryu OkinawaSite-ul Federatiei Internationale Okinawa Goju Ryu Karate-Do

Asociatia Franceza de Karate-do Goju Ryu OkinawaSite-ul Asociatiei Franceze de Karate-do Goju Ryu Okinawa

Clubul de karate Goju Ryu Okinawa VarnaKarate Varna