Clubul Sportiv de Arte Martiale OLIMPIC a luat fiinta in anul 2006 in Bucuresti, in urma necesitatii existentei unui cadru oficial pentru studierea, practicarea si promovarea stilului de karate traditional Goju Ryu Okinawa.

Pe acest site puteti descoperi ce este Karate-ul si in mod particular ce este Goju Ryu si care sunt radacinile sale. Totodata veti putea afla modalitatile de a deveni practicant de karate.
Va invitam si va asteptam sa ne vizitati la antrenamente  la una din salile de noastre.

 


Stagiu European 25-29 iulie 2011

European Gasshuku 2011" Karate-do - o pasiune pentru toate varstele "

   Inregistrat destul de tarziu ca sa particip la al 27-lea Seminar European de karate-do Goju Ryu Okinawa ce s-a desfasurat in Portugalia in perioada 25-29 iulie 2011, in regiunea Maia, in apropierea orasului Porto, am avut si de aceasta data sansa sa ma numar printre "elevii" marelui maestru Sensei Morio Higaonna, pentru care karate-ul este mult mai mult decat o pasiune.
    Reusind cu succes sa transmita de-a lungul timpului aceasta pasiune practicantilor de toate varstele, la nivel national cat si international, Sensei Morio Higaonna a reunit cu ocazia acestui eveniment important din Europa, practicanti din intreaga lume. Au fost prezenti practicanti din : Anglia, Franta, Spania, Italia, Belgia, Germania, Austria, Scotia, Olanda, Danemarca, Suedia, Romania, Portugalia cat si din Israel, Africa de Sud, Namibia, Japonia, Canada.

   Dati-mi voie totusi sa ii reamintesc pe unii dintre cei mai vechi practicanti din I.O.G.K.F.(Federatia Internationala de Karate-do Goju Ryu Okinawa), instructori prezenti la acest eveniment,:

Sensei LaubscherBakkies Africa de Sud,
Sensei George Andrews Anglia,
Sensei Matsuyama Japonia,
Sensei Bernard Cousin, Franta,
Sensei Ernie Molyneux, Anglia,
Sensei Jorge Monteiro , Portugalia,
Sensei Luis Nunes, Spania,
Sensei Henrik Larsen, Danemarca

   Datorita eforturilor depuse de echipa de organizare a seminarului, participantii cat si familiile acestora s-au bucurat de un program bine structurat cu 5 zile de antrenament in functie de nivelul practicantilor conduse de cei mai buni instructori ai I.O.G.K.F., de un Complex Sportiv ce s-a ridicat la nivelul pretentiilor unui astfel de eveniment cat si de cele doua evenimente special pregatite Welcome si Sayonara Party. Bineinteles cei mai mici practicanti au avut si ei parte de o atentie deosebita, avand un program de 3 antrenamente, pe durata seminarului, cat si unul distractiv.
   Orasul Porto, plaja de la Oceanul Atlantic, Matosinhos, podurile peste Raul Douro, stadionul clubului de fotbal F.C. Porto, cat si ospitalitatea localnicilor au putut incanta cu succes si contribuii pe deplin la reusita celui de-al 27-lea GASSUKU EUROPEAN.

  Cu speranta de a fi primit si inteles pasiunea pentru karate-do invit toti pasionatii de arte martiale intr-o calatorie de neuitat in 2012 la al 6-lea SEMINAR INTERNATIONAL DE KARATE DIN OKINAWA.

Redactat : Sensei Victor POPA,

Mai Multe poze... 

Share/Bookmark


Share/Bookmark

Inscriere

Stiri

Seminar Slovacia 2013

Scoala altfel

Newsletter-ul Federatiei InternationaleNewsletter-ul IOGKF.com

   ORGANIZATII INTERNATIONALE

Federatia Internationala de Karate-do Goju Ryu OkinawaSite-ul Federatiei Internationale Okinawa Goju Ryu Karate-Do

Asociatia Franceza de Karate-do Goju Ryu OkinawaSite-ul Asociatiei Franceze de Karate-do Goju Ryu Okinawa

Clubul de karate Goju Ryu Okinawa VarnaKarate Varna