Clubul Sportiv de Arte Martiale OLIMPIC a luat fiinta in anul 2006 in Bucuresti, in urma necesitatii existentei unui cadru oficial pentru studierea, practicarea si promovarea stilului de karate traditional Goju Ryu Okinawa.

Pe acest site puteti descoperi ce este Karate-ul si in mod particular ce este Goju Ryu si care sunt radacinile sale. Totodata veti putea afla modalitatile de a deveni practicant de karate.
Va invitam si va asteptam sa ne vizitati la antrenamente  la una din salile de noastre.

 


Vara Impreuna, Sport in Vacanta - 2010

Vara Impreuna, Sport in Vacanta

      Vara Impreuna - Sport in Vacanta este o activitate dedicata copiilor avand ca scop dezvoltarea capacitatii motrice generale, mentinerea starii de sanatate si cresterea capacitatii de adaptare la conditii variate. Stimularea interesului pentru practicarea independenta a exercitiilor fizice si sportului, dezvoltarea spiritului de echipa si a celui competitiv, în scopul integrarii sociale a elevilor.

Sa facem din miscarea fizica o bucurie, o necessitate!

Sa-i facem pe copii sa descopere si sa inteleaga frumusetea miscarii.

Toti copii sunt invitati sa participe la "Vara Impreuna, Sport in Vacanta"

Organizat de CLUBUL SPORTIV DE ARTE MARTIALE OLIMPIC, activitate ce s-a desfasurat pe timpule verii in perioada 15 iunie - 30 Iulie 2010, unde au fost prezenti peste 50 de participanti.
   Activitatea a constat in deplasarea la bazin in fiecare Marti si Joi, din cele 6 saptamani, iar in celelalte zile fie am fost in parc si ne-am jucat fotbal, baschet, volei fie ne-am plimbat cu rolele, bicicleta sau trotineta.
  Intalnirea pentru plecare la aceste activitati, in diferitele zile din timpul saptamanii, a fost la un punct de intalnire din apropierea fiecarei scoli, unde se desfasoara cursul de karate, la ora 9:00. Toate activitatile fiind coordonate de specialistii nostrii. Avand in vedere ca aceste activitati s-au desfasurat in aer liber nu mereu am avut vreme favorabila, rezultand in anularea activitatii din ziua respectiva, dar speram ca anul viitor sa rezolvam aceasta problema.
   Multumim pe aceasta cale tuturor participantilor si coordonatorilor care au determinat succesul activitatii noastre.

Va invitam sa vedeti Poze si Filmulete de la aceasta activitate

Poza Strand Dambovita 2

Share/Bookmark


Share/Bookmark

Inscriere

Stiri

Seminar Slovacia 2013

Scoala altfel

Newsletter-ul Federatiei InternationaleNewsletter-ul IOGKF.com

   ORGANIZATII INTERNATIONALE

Federatia Internationala de Karate-do Goju Ryu OkinawaSite-ul Federatiei Internationale Okinawa Goju Ryu Karate-Do

Asociatia Franceza de Karate-do Goju Ryu OkinawaSite-ul Asociatiei Franceze de Karate-do Goju Ryu Okinawa

Clubul de karate Goju Ryu Okinawa VarnaKarate Varna