Clubul Sportiv de Arte Martiale OLIMPIC a luat fiinta in anul 2006 in Bucuresti, in urma necesitatii existentei unui cadru oficial pentru studierea, practicarea si promovarea stilului de karate traditional Goju Ryu Okinawa.

Pe acest site puteti descoperi ce este Karate-ul si in mod particular ce este Goju Ryu si care sunt radacinile sale. Totodata veti putea afla modalitatile de a deveni practicant de karate.
Va invitam si va asteptam sa ne vizitati la antrenamente  la una din salile de noastre.

 


Festivalul de Arte Martiale In Aer Liber

Festival de Arte Martiale

Succesul proiectului nostru  este demonstrat prin participarea unui numar foarte mare de copii, tineri si adulti, peste 300, care participind la activitatile proiectului au facut ca buna dispozitia, bucuria si satisfactia petrecerii timpului liber int-un mod placut sa faca o zi de neuitat din ziua de 02 mai 2010. Succesul simultanului nostru in cele doua sectoare se datoreaza optimismului si energiei primite de la copiii participanti, care prin  entuziasmul lor ne-au transmis destula forta si imaginatie, necesare bunei organizari si desfasurari a activitatilor din cadrul acestui proiect .

Pentru sectorul 3 si sectorul 6, timp de trei ore, Parcul Titan si Parcul Drumul Taberei a devenit proprietatea bunei dispozitii, comunicarii perfecte, lucrului in echipa intre elevi si parinti, datorita implicarii entuziaste a elevilor, organizarii perfecte a evenimentului si a participarii unui numar mare de institutii de invatamint atat din sectorul 3 respectiv  sectorul 6 cat si a institutiilor invitate din alte sectoare care si-au trimis elevii la acest important eveniment.

Deopotriva elevii si parintii acestora, au beneficiat de consiliere de specialitate in domeniul petrecerii timpului liber, de consiliere in relatia copil-parinte, de consiliere pe probleme de sanatate prin prevenirea imbolnavirii prin inducerea starii de ras si nu in ultimul rind de consiliere in domeniul sportiv.

Toate activitatile festivalului au fost coordonate de specialistii nostrii.

Multumim pe aceasta cale Primariei Sectorului 3 si a Sectorului 6, tuturor participantilor care au determinat succesul festivalului nostru cat si institutiilor de invatamint participante.

Nu uitati ne vom intalni peste o luna !

In curand filmul proiectului nostru si pozele vor putea fi vizionate datorita partenerului media : televiziunea elevilor.

Daca aveti poze interesante si filmari va rog trimitetile pe adresa de e-mail: academikarate@yahoo.com

Asteptam impresiile cat si sugestiile tuturor.

Invitam toate institutiile de invatamint din Bucuresti sa participe la urmatoarea editie.

Va prezentam cateva poze de la Festivalul de Arte Martiale in Aer Liber din Parcul Drumul Taberei, sector 6:

Grupa de karate

 

Grupa de Coarda

 

Grupa de Saci

 

Grupa de Arc

 

Poza de Grup

 

 

Mai multe poze...

 

 

Share/Bookmark


Share/Bookmark

Inscriere

Stiri

Seminar Slovacia 2013

Scoala altfel

Newsletter-ul Federatiei InternationaleNewsletter-ul IOGKF.com

   ORGANIZATII INTERNATIONALE

Federatia Internationala de Karate-do Goju Ryu OkinawaSite-ul Federatiei Internationale Okinawa Goju Ryu Karate-Do

Asociatia Franceza de Karate-do Goju Ryu OkinawaSite-ul Asociatiei Franceze de Karate-do Goju Ryu Okinawa

Clubul de karate Goju Ryu Okinawa VarnaKarate Varna