Clubul Sportiv de Arte Martiale OLIMPIC a luat fiinta in anul 2006 in Bucuresti, in urma necesitatii existentei unui cadru oficial pentru studierea, practicarea si promovarea stilului de karate traditional Goju Ryu Okinawa.

Pe acest site puteti descoperi ce este Karate-ul si in mod particular ce este Goju Ryu si care sunt radacinile sale. Totodata veti putea afla modalitatile de a deveni practicant de karate.
Va invitam si va asteptam sa ne vizitati la antrenamente  la una din salile de noastre.

 


European Gasshuku 2010

European Gasshuku Danemarca 2010

Stagiu European Danemarca 2010 

Clubul Sportiv de Arte Martiale Olimpic a reusit si anul acesta sa participe la Stagiul European, unde s-au inregistrat un numar record de participanti: 850 de practicanti de Karate-Do Goju Ryu Okinawa, printre care s-au numarat si  Victor si Ramona Popa, Stoican Marian si Ciobanu Ioana. 

Cu 3 zile inainte de stagiu ne-am urcat in masina si am pornit spre Copenhaga la 2000 km distanta, unde ne-am reintalnit cu prietenii nostri din Bulgaria Anghel Popov si Rusen.

   Stagiul a fost tinut de Sensei Morio Higaonna - 10 Dan impreuna cu 5 alti Instructori Japonezi: Sensei Kazuo Terauchi  -  8 Dan,  Sensei Katsuya Yamashiro - 7 Dan,   Sensei Takashi Masuyama -  7 Dan, Sensei Tetsuji Nakamura - 6 Dan, Sensei Masakazu Kuramoto - 6 Dan, un total de 6 Instructori Japonezi la un singur Stagiu, un alt record. Acesta s-a dovedit a fii "Cel ma buna Stagiu din lume..."

Cateva Poze de la acest Stagiu 

Share/Bookmark


Share/Bookmark

Inscriere

Stiri

Seminar Slovacia 2013

Scoala altfel

Newsletter-ul Federatiei InternationaleNewsletter-ul IOGKF.com

   ORGANIZATII INTERNATIONALE

Federatia Internationala de Karate-do Goju Ryu OkinawaSite-ul Federatiei Internationale Okinawa Goju Ryu Karate-Do

Asociatia Franceza de Karate-do Goju Ryu OkinawaSite-ul Asociatiei Franceze de Karate-do Goju Ryu Okinawa

Clubul de karate Goju Ryu Okinawa VarnaKarate Varna