Clubul Sportiv de Arte Martiale OLIMPIC a luat fiinta in anul 2006 in Bucuresti, in urma necesitatii existentei unui cadru oficial pentru studierea, practicarea si promovarea stilului de karate traditional Goju Ryu Okinawa.

Pe acest site puteti descoperi ce este Karate-ul si in mod particular ce este Goju Ryu si care sunt radacinile sale. Totodata veti putea afla modalitatile de a deveni practicant de karate.
Va invitam si va asteptam sa ne vizitati la antrenamente  la una din salile de noastre.

 


Autumn Gasshuku Romania-Bulgaria 2009

Autumn Gasshuku Romania-Bulgaria 2009Seminarul de Toamna


       27, 28, 29 Noiembrie, anul acesta, au fost trei zile dedicate karate-ului in spiritul si traditia stilului Goju Ryu Okinawa, sub conducerea Sensei-ului Bernard Cousin, instructor sef IOGKF Franta. S-au desfasurat trei antrenamente pentru practicantii din Romania si doua antrenamente pentru practicantii din Bulgaria.
Seminarul de toamna a insemnat, pe langa crearea de noi contacte cu alti practicanti de arte martiale si o continuare a invataturilor Sensei-ului Bernard Cousin din stagiile anterioare; daca in seminariile trecute intelegeam cat de importante sunt privirea, reactia si coordonarea in lupta, in seminarul acesta am invatat despre tactica, o tema aleasa cu iscusinta de catre Sensei, tinand cont ca in sala erau cursanti cu varste intre 18-60 ani. Experienta, Sensei-ului l-a ajutat sa imbine o serie de exercitii pentru toate varstele, acestea sutinand tematica propusa. Ne-au fost prezentate exercitii de tactica specifice kyu-urilor, diferenta pentru centurile negre constand doar in cateva detalii.
    Cele doua antrenamente din Bulgaria ne-au lasat o impresie buna, antrenamentele dezvaluindu-ne aspecte noi ale stilului Goju Ryu Okinawa. Am parasit Bulgaria cu ganduri bune si cu speranta reintoarcerii pentru noi activitati.
Indiferent de tara, indiferent de stilul practicat, exercitiile impreuna cu explicatiile Senseiului au reusit sa-i mentina pe toti participantii pe o singura linie, linie specifica stilului de karate Goju Ryu Okinawa.

Poze Seminar...

Share/Bookmark


Share/Bookmark

Inscriere

Stiri

Seminar Slovacia 2013

Scoala altfel

Newsletter-ul Federatiei InternationaleNewsletter-ul IOGKF.com

   ORGANIZATII INTERNATIONALE

Federatia Internationala de Karate-do Goju Ryu OkinawaSite-ul Federatiei Internationale Okinawa Goju Ryu Karate-Do

Asociatia Franceza de Karate-do Goju Ryu OkinawaSite-ul Asociatiei Franceze de Karate-do Goju Ryu Okinawa

Clubul de karate Goju Ryu Okinawa VarnaKarate Varna