Clubul Sportiv de Arte Martiale OLIMPIC a luat fiinta in anul 2006 in Bucuresti, in urma necesitatii existentei unui cadru oficial pentru studierea, practicarea si promovarea stilului de karate traditional Goju Ryu Okinawa.

Pe acest site puteti descoperi ce este Karate-ul si in mod particular ce este Goju Ryu si care sunt radacinile sale. Totodata veti putea afla modalitatile de a deveni practicant de karate.
Va invitam si va asteptam sa ne vizitati la antrenamente  la una din salile de noastre.

 


Tabara Ranca 2013

Ranca 2013   Tabara la Munte Vara 2013 a avut loc in statiunea RANCA la Pensiunea Panoramic in perioada 22.06.2013 - 28.06.2013.

   Deplasarea la ranca am facut-o cu autocarul astfel in drum spre tabara am tinut sa vizitam orasul Horezu si Pestera Muierii.

  Ajunsi la Ranca, cota 1600 m, suntem izbiti de frumusetea locatiei statiuni, de salbaticia peisajului, de aerul tare de munte si maretia vailor din jurul nostru.

  Zilele de tabara sau scurs foarte repede fiind pline de actvitati de toate felurile. Ca in orice iesire la munte prima parte a zilei o petreceam mergand in recunoasterea imprejurimilor din jurul statiunii, iar a doua parte a zilei o petreceam inaltand zmeie, tragand cu arcul, stropindu-ne cu pompele cu apa, tubing si multe altele. Seara dupa cina ne intreceam in cantece, poezii, idei trasnite, iar ultima seara am incheat-o cu focul de tabara si noapte licuricilor.

 In ultima zi ne-am luat la revedere de la pensiune intorcandu-ne spre Bucuresti pe spectaculoasa sosea Transalpina mai apoi vizitatand si Manastirea Cozia, revenind spre capitala cu o multime de amintiri si experiente pentrecute in aceasta tabara.

Cateva fotografii...

Share/Bookmark


Share/Bookmark

Inscriere

Stiri

Seminar Slovacia 2013

Scoala altfel

Newsletter-ul Federatiei InternationaleNewsletter-ul IOGKF.com

   ORGANIZATII INTERNATIONALE

Federatia Internationala de Karate-do Goju Ryu OkinawaSite-ul Federatiei Internationale Okinawa Goju Ryu Karate-Do

Asociatia Franceza de Karate-do Goju Ryu OkinawaSite-ul Asociatiei Franceze de Karate-do Goju Ryu Okinawa

Clubul de karate Goju Ryu Okinawa VarnaKarate Varna